.:: follow charmyiex ::.

Sunday, March 11, 2012

Berblog, kenapa?

Segmen ke2 di hari Ahad. Hari ni blogwalking n membaca je keje. Dan join segmen2 yg di buat oleh blogger kt luar sana, i'm very supportive person! So, jom terjah dengan mengKLIK banner di bawah~







Berblog, kenapa?

Nak tau?

Ekceli, mula2 kenal blog zaman friendster/myspace dulu.

Buat la blog, kalo x silap tahun 2006.

Masa tu pulak FRIENDSTER/MYSPACE/IRC/chatting room ni banyak sesangat. So masa tu charm ektip di JIWANG.ORG & JIWANG.LA.

Bz ngn forum & chatting, so agak x layan la blog. Biar la blog ni tersadai begitu saje.

Smp la 2 thn lepas, Ektip di FB, tapi sayang nye status di FB kene tulis pendek2. Limited!

Jadi mula ektipkan balik blog ni, boleh tulis meroyan panjang2. Pastu rasa seronok sebab boleh membebel macam2 dlm blog. Masa tu x kenal lg follow/meng follow ni, dgn nuffnang segala. Satu habuk x reti. Blogwalking? Haram jadah mende tuh? Heheh..

Sejak tahun lepas baru la kenal n paham term2 blog nih. Jadi seronok pulak bila kita ada followers. Semakin hari semakin suka utk mencorat coret sesuatu yg menarik utk pembaca blog. Eh, ada ke nk baca blog charm ni? Huhuhu... Kalo ada, tentunya charm lebih bersemangat utk menghasilkan coretan yang lebih menarik dan informative utk pembaca blog.

Itu la antara sebab charm berblog, anda pulak, bagaimana??







12 comments:

shiema sufian said...

wow, kita sama. shiema memang active sikit social network ni. hihi. your 100th follower (:

Ummu Aiman said...

tak tau apa2 pun pasal blog sebenarnya. hoho. baru nak bertatih. from same segmen. done following you :>

Amani◕‿◕ said...

ehh2 , wahh ! Blog die ohhsemm ! Suke cuci mata kt sini ! Segmen yg sama --> http://hootiecyum.blogspot.com

Nur Ardini said...

http://ohyeahnurardini.blogspot.com/ follow balik!

Arol Mubin said...

Arol masa mula2 berblog dulu pun same! Tak kenal ape2! Yang Arol tahu, hari2 mesti nak update blog. Cerita macam2! Hehe. :D

charmyiex said...

@shiema sufian

hehe..jap ag singgah blek yer..wahhh...follower ke 100..dr semalam tggu sape...cik shiema rupanyer...

charmyiex said...

@Ummu Aiman

lepas ni charm singgah balik yer...mlm td x online..biasa la balik rumah jadi suri umah pulak..

charmyiex said...

@Nur Ardini

kejap lg kite follow balik yer..

charmyiex said...

@Arol Mubin

pasni charm jenguk blog arol pulak yer...

Clara Rella said...

clara first2 buat sbb nak merepek n meroyan bgai and2, bajet omputihlaa kan speaking sbb nak tingkatkan thp bhse english.. last2, dah keluar dr lndasan.. haiyakk...

AMALINA YA'AKUB said...

hyehyehye datang singgah awak ! dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-berblog-kenapa.html

PeRmAtA bIrU said...

singgah disini...huhuhu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...