.:: follow charmyiex ::.

Monday, March 12, 2012

Segmen : Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking!

Segmen lagi? Pagi Isnin lak tu.. Heheh.. Gua punya blog, wa punya suka..lu x suka, ada wa kesah?

Budak2 cuti sekolah, ektip depan laptop ek! Anak2 charm pon duk kat rumah. Cuti, tdo lewat, bangun lewat. Syiok!

Ni hado satu lagi segmen. Nak blogwalking, tp xtau kat mane, link mane nk g. Jumpa lak blog yg dah bersawang. Hu hu hu... Apa kata join segmen ni reramai, pastu kite leh melawat blog2 lain dengan senang dan mudah!


Apa lagi, klik banner bawah utk join!





Syarat2 nye simple. Yang pasti, kene updated la utk url list yg akan dibuat oleh tuan tanah nanti yer. Cepat2 jgn ketinggalan!







11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck sis..

wahida said...

selamat bersegmen sis!

shiema sufian said...

done follow you. Shiema singgah sini, kalau tak keberatan jom follow shiema pula (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

farah.fauzi said...

thanks singgah blog kite.. singgah sini jugak..followed! :)

niniey said...

wah canteek laa blog...

shadhira said...

singgah sini... dari segmen yg syame.. hehe

nabila azmi said...

hi..follow blog pink ni=)=)...slm kenal=)

Arol Mubin said...

Hai! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya..

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-kumpul-link-untuk.html

^_^ happy blogging

Nur Fatimah Isa said...

Singgah sini... ;))

Kalau sudi, singgah link bawah ni pulak... Hehhehe

http://itssecretgardens.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

charmyiex said...

@puteri nur afiqah

kite singgah jap lg yer,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...