.:: follow charmyiex ::.

Tuesday, March 20, 2012

Segmen : JIKA AKU PELAKON POPULAR

Petang2 cenggini g jenguk blog MD. Eh eh..ada segmen. Segmen "JIKA AKU PELAKON POPULAR". Euww..berangan ko nak nak jadi pelakon fofular. Nama je yg fofular, tidak org nyer. Tapi agak2 nama penuh charm ni, boleh jugak jd nama glemer charm kalo jadi artis. Haha? Retis ko!! Gomok2 pon hado ati nk jadi retis?? Sedar2 la diri. Tapi memandangkan tajuk segmen pon dah "JIKA"..meh la share hangan2 "JIKA AKU SEORANG PELAKON"  dengan juin segmen ni reramai. Sila klik banner bawah utk juin!






Sila jawap soalan soalan berikut.. JIKA AKU PELAKON POPULAR....
 
 
 
* Nama glamour anda di dalam dunia perfileman

tentu nya akan guna nama Anna Mariana..agak2 cam glemer x nama tuh?? hihih




* Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
 
 tentunya nak berlakon dalam kisah chenta yg ada unsur2 komedi, cinta terpaksa, malu2 nak ngaku suka, tp buat2 x suka..hoho..jiwa romantis katakan..bukan charm kata..dahling yang kata..ahaks!
 
 
 
 
* Watak yang diidamkan? 

watak seorang perempuan yang tabah, setia, sedia berkorban utk keluarga dan org2 yang dikasihi..eh..klise eh! ni terpengaruh dengan novel2 la nih..hihi..tapi suka jugak tgk heroin dlm citer Alien vs Predator tu..mcm Angelina Jolie pon best..ewah ewah..byk idaman ko ek charm..ala ala Bella dalam Twilight pon besh..auw auw..



* Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?
 
 hehe..kalo nak Jason Statham jadi hero boley x? kalo x boley, John Cusack pon okey..kalo x boley jugak,  Johnny Depp dah la...amboi amboi..selera besau ko ek??!! kata nak watak citer romentis2..tapi hero ko lanun pon hado..mcm langit ngn bumi beza..hehe..xtau, mungkin sebab charm n dahling charm mcm tu kot, jauh beza, tapi saling memerlukan dan melengkapi..dan jugak bangga dapat laki mcm dahling! Lebiu..eheh..selingan ye MD..
 
 
 
 
 
So, apa lagi..citer korang punyer lak. X kisah ler org nk kata hape. Yang penting JUJUR dari diri anda, x gitu?



14 comments:

P#eoniX said...

nak join bleh x????

charmyiex said...

boleh!!!

cepat2 join!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe..wahhhh johny depp tu peberet actor mak juga tu hehehe.. btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dyabunga said...

ramainya hero..haha
dari segmen mak dara jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

Miss BaNu said...

terjah sini dri segmen yg sama..hehe

farhanamasdo said...

hai charm ! singgah n follow sini tw :) kalau belakon dengan johnny depp , mestilah cerita yang pelik pelik yang sesuai :) hehe . jomsinggah http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

charmyiex said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

okeh MD..jap g terjah lak

Cik FaRiZaM said...

salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM said...

oo nk jd mcm ala2 seorang isteri yg tabah n sabar dlm stiap dugaan yg menimpa ek.....ni smua cite novel kan..huhu

ikafantasi said...

hehe..byk nye hero..ssh nak pilih ni

P#eoniX said...

thanx coz sudi singgah....

KertasWarnaMerah said...

dari sekmen yang sama jugak!!~ salam kenal2.. :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai...
Thanks singgah blog Kak Mirror & follow, later K.Mirror following u back.


Oh.. nk watak wanita yg tabah? Kira mcm Maya Karin Ombak Rindu la ni? :D

shera said...

hye ! hihi . thx sbb bce entry kite . ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...