.:: follow charmyiex ::.

Monday, April 02, 2012

Selamat menjawab soklan exam & selamat berkursus dahling!! Missshhh yu!!

 Selamat pagi semua! 

Pagi ni otw ke pejabat dengar berita pasal bom kat Thailand. 3 biji bom di 3 tempat iaitu Pattani, Hatyai dan Yaala. Haisshhh!! Dahling baru je plan nak g sana ujong bulan ni. Risau nyer..

Seorang rakyat Malaysia telah disahkan mati. Yang lain ramai yang cedera. Semalam pulak imigresen kene serbu, rakyat kita yang ada di sana semua berduyun2 balik ke sini. Entah rakyat sana pon duk lepak sini jugak dulu nk tggu negara dorg aman. Pagi tadi lak, laluan ke Thailand kat Rantau Panjang tu lengang, sunyi sepi. Xde orang berani masuk Thailand. Kang aku x bagi laki aku g Thailand dah pasni. Huhuhu...

Pagi td kul 4 dah bgn, sbb dahling nk kene gerak ke airport P.Chepa, naik flight ke Putrajaya. Exam pagi ni kul 9 kat PICC. wendunyer putrajaya Semoga menjawab semua soalan dengan betol. Leh naik pangkat, maknanya naik $$$. Wahahaha! Isteri mata duitan sungguh. Eh tak lah, sekadar menSupport sumber kewangan keluarga yang semakin membesar dari hari ke hari, dan belanja pon bertambah2 seiap hari. Hehehe..

Mula nya dahling kene g exam je ri ni, sepatutnya balik ptg ni. Tapi tiba2 nama naik utk kursus kt PD la pulak. Sudahnye, Jumaat lepas, smp rumah lepas balik dr Melaka, kitaorg kene g tukar tiket utk balik ptg ni, tunda ke 5hb, khamis ni pulak. Sekali ke KB, gua ajak dahling g Pesta Buku..puas ati beta!! Muahahha! Tapi sedey, sebab dahling xde smp khamis. Huk huk..

Khamis pulak charm kene g amik dahling kt airport P.Chepa laks. Huhu, malam2 lak tu. Charm plan nk g petang2 x gelap sangat. Sebab ri tu dahling ajar jalan otw ke airport tu siang2, cerah2. Kang bila malam, jadik lain tau. Kang sesat mana2 ntah. Huhu.. 

So minggu ni, charm jaga anak2 sorg2. Semoga dahling berjaya dlm exam dan selamat berkursus! Muahss!





1 comments:

ell lina said...

so sweet..saya dapat rasa akak bahagia ngan suami akak..nanti kalau sy kawen, sy nak la romantik2 mcm akak ni..post entri pasal suami..ehehe..so sweeet la akak ni..btw, anak akak cute sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...