.:: follow charmyiex ::.

Wednesday, February 29, 2012

'Segmen I Love Blogging'

Meh join 1 lg segmen. 

I LOVE BLOGGING!

Aah, minat blogging baru berputik sekarang ni. Sedangkan charm dh buat blog ni tahun 2006 lagi.

Tapi masa tu, dunia maya hot dgn FRIENDSTER, MYSPACE, CHATTING, IRC segala.

So blogging masa tu, agak tidak diminati. Jadi charm biarkan bersawang selama 2-3thn. Tapi x sangka buleh ingat lg ID & PASSWORD blog. Termasuk Nuffnang. Hu hu hu..

Bila minat utk blogging dah mula, rupaya di luar nun, telah ramai blogger2 berjaya mencipta nama, popular dan jugak leh wat $$$.

Tapi bukan itu niat charm berblog. Niat charm adalah utk share kisah2 charm lalui, rasa dan meluahkan pendapat sendiri. Sambil itu tambah kengkawan dan mencantikkan blog. Sebab blog kita ni, kita nk tatap setiap hari, so kene la santek2, ensem2 dan ohsem2 kan..kan..kan...

Okeyh la, meh teruskan dgn segmen ni. Sila klik banner di bwh utk join!





Nama Panggilan Anda : 
 kalo dlm cyber ni, nickname "charm phoenix" member on9 panggil "charm" jek..
kalo dunia sebenar, org panggil "anna" jek



URL belog :



Negeri Kelahiran :
sarawak



Warna Kesukaan :
 op kos PINK!




Charm tag 2 org kwn blogger!






Okeyh, siap dah. Jom join reramai!







8 comments:

Natasya Naslin said...

hye gorgeous sis =)

waa..TQ tag nama cha =p ngeh3..
nak terjah member yg sorang tu lak .. >_<"

charmyiex said...

hehe..siler p terjah.. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggh rajin sis ni..

charmyiex said...

@nuyui a.k.a miss YUI yui..ni rajin sbb dh kne tag..kene la bantu membantu..hehe

NuZuL HaiRi said...
This comment has been removed by the author.
NuZuL HaiRi said...

;) nice blog.. slmt bblog smula ek. hehe.i will follow. jgn lupa follow blog sy gak ek

charmyiex said...

@NuZuL HaiRi

tq nuzul..jap ag akak terjah yer!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sela,at bersegmen Charm =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...