.:: follow charmyiex ::.

Wednesday, May 30, 2012

Tukar sudah

Salam selamat petang.

Hari ni baru muncul nak hapdet yer??!!

Aah..sebabnyer charm tgh sesuaikan diri menggunakan mxs bband prepaid. Haii..ada ke gitu??

Yelah,selama ni pkai mxs bband 3gb data. Laju la jugak selagi x layan youtube tu. Sekarang ni kene biasakan diri dgn keSLOWan bband nih. Apatah lg nak update blog n BW amatlah terbantut dengan ciput2 loading nyer. Sabar teruji dengan mende alah ni. Biarlah. Janji monthly tu leh jimat dr RM68 ke RM25 je sebulan.

Hehe..ini je mengenai tajuk 'Tukar Sudah' di atas yer.

Cuti sekolah tiba lagi. Anak2 stay lepak kat rumah. Nak bawak jenjalan, hurmm..bw g kenduri je la. Kenduri kendara sana sini sekarang ni. Pagi2 g keje, jalan clear! Senang hati gua drive. Petang balik keje gua kalut sbb jalan jammed. Highway Machang-Pasir Puteh jammed giler. Xleh nak speed pon. Kura2 takat 60kmj. Nak motong pon xleh. Jalan sebelah kanan kete berpusu-pusu. Haiii...lomah den!

Uolsss pulak?? Mesti plan kaw kaww utk cuti sekolah ni kan?? G mane tu??




3 comments:

niniey said...

mxs brdbnd sbln rm25 ep..camne tukar nak tau jugak...

charmyiex said...

beli prepaid bband mxs..hehe

niniey said...

@charmyiex

yang rm68 tuu sis terminate ke camne??sy pown nak tukar jugak tapi nak kena terminate dulu yang bb pakai skunk..tapi tak tau laa nak terminate camne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...