.:: follow charmyiex ::.

Wednesday, December 23, 2009

rAbu menjelMa KembaLi

Hari Rabu lagi...selamat hari rabu semua~ huu..agak buhsan pagi ni...smp2 upis..pintu rosak...n system tepun pong down jugep...malas nyer nk koje...kuMann kuMann lak off day ri ni...sbb anta mak beliau g check up kat sepital serdang...hopefully mak beliau okies2 dan sihat2 sajer...

Smlm lena smp kol 10 lebey...terbangun pong sebab dak2 umah kecoh kat depan tv..astro dah sambung lik....serunuk la tuh...aku terjaga dgn blur nyer...ehh..mcm mimpi jek..sbb aku cuma bayar rm50 je ri tu...dah tu ptg smlm aku kol la astro, btau aku dah byr..n tulung la sambungkan lik astro tuh..operator tu cakap, aku kene tamah lg rm20 kalo nk ektipkan lik...so aku balik ptg tu ingat nk byr lg la..on9 je aku byr...tup tup..dorg dah sambung lik...ntah lew..pastu lepak jap ngn dorg..layan citer indon..then aku lena smp pg...

Pagi ni bekpes ngn kak DeLL kt tgkt 2...mkn2..pastu kitaorg bungkus air bwak naik atas...tau2 hp kak DeLL tertinggal kt meja mkn...masa masuk lif tu...baru pasan..huhuhuh..kene la naik dulu tingkat 8&9..turun lik tgkt 2...berlari2 tonggek ke cafe..aku saspen tgk kak DeLL larik..takut sgt2 sbb dia pkai kasut yg baru beli kt Mines ri tu..4 inci kot heel dia...cuak aku tgk dia larik2 dlm cafe...hahahah...tp sambil gelak2 jugep...smp2 xde..tp dah syak..geng otai2 yg duk meja sebelah pegang...hahahahhaha..abes la kak DeLL kene bahan dgn dorg...huhuhu...kecoh la jugep gelak2 warga perpaduan kt cafe tuh...pergghh..nampak sgt warga perpaduan suke bekpes lama2...muahahahhahah...

Okies..tgh hari aku update lik blog entree aku neh...chiaoww ~

Hurmm..dlm kol 11 camtu td, bos panggil...tgk2 aduan cket..pastu borak movie2 best kt wayang..dia kata lama dah dia ngn wife x g tgk wayang..ye la..ri tu wife dia peknen..nk tgk wayang lak...zaman tu kesah antu byk sgt kat panggung..x sesuai utk ibu3 mengandung..ihiks ihiks..aku proposed rr citer yg aku suker..hahahahha...yg aku nk tgk skg ni..Alvin n the chipmunks tu...pastu avatar...n JUMP next year...seme citer tu memenuhi tase aku...tp x tau la cane nnt..x seindah rupa kn..kn..kn...wokeh la...masa utk analisis number ~

1 comments:

eira_comel said...

tapi yang penting malam ni kte tak tengok wayang ngan pak a...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...