.:: follow charmyiex ::.

Wednesday, August 21, 2013

Pesta Buku Kelantan 2013 kembali lagi!!!!

Salam di hari Rabu 14 Syawal..

Selamat hari raya..raya kan sebulan.

Hari ni dpt email brochure sempena Pesta Buku Kelantan 2013. Wahh..x payah la nk search kt tok nek google pic nk wat entree..tenkiuk Pn Syuhada yerrr…

Okeh..info Pesta Buku Kali nih anjuran Jabatan Pendidikan Kelantan & Persatuan Perpustakaan Sekolah Kelantab (PUSTAKA) dgn SMO bertemakan Membaca Budaya 1 Malaysia.

Kalo tema saya pulak, Jadikan Budaya Membaca 1 Amalan. Ameekowww!!! Tercipta tagline sendiri..hihihi...

Vanue, time & date seperti di bawah.

26 Ogos 2013 - 1 September 2013
9 pagi - 10 mlm
Dewan Jubli Perak MPKB (Padang Perdana), Jalan Mahmood, KB.

Mesti jammed gilerr mcm tahun lepas. Tapi aku sanggup!! Bila pesta buku je,kompem akan habiskan paling sikit rm200 kt situ. X kira lah mana pon, PWTC ke..KB ke..janji Pesta Buku.

Atucara pun ada disertakan sekali. Yang best ada Upin Ipin. Boleh bw anak2,anak sedara,anak jiran,anak pinak anda yer.

Yang paling beshhhh.... Mana lah tau kot kot anda bertuah ke tidak nnt..dgn setiap pembelian blh dpt kupon utk Cabutan Bertuah pada 1 Sept nnt, kul 5pm.

Hadiah?!! Gempak la wehhh...tab 7.0, mini ipad,beskal fixie, oven pon hado tau..saya nak tab 7.0 tu je..boleh?? Agak2 bertuah kannn...

Lagi??

Boleh borong novel2 yg tebal bapak dgn harga yg less less less less dan less..suka x?

Ohh..sy sgt suka!!

Mcm biasa..haruslah ada kemunculan novelis2 faveret nanti. Paling gempak..Siti Rosmizah akan muncul bersama novelis di bawah SR PRODUCTION..wahhhh..pingsan jap…… (x__x)'

X lupa penulis Irish..I Love U Stupid..ohhh abg sasa Firman..iaitu Melur Jelita pun ada jugak.

Penulis genit Ain Maisarah pun hadoooo...adik2 blh lah simpan cket wett raya tu wat sohping buku xhengat dunia nnt..

Sangat teruja..tp saya sndiri xpasti leh g ke x nnt..sbb en Dahling ke obersi dr 28ogos-1sept tu..bkn apa,mmg sggp meredah org ramai dalam dewan tu..kne heret semua 6 anak pon gua sangguppppp lagi..cuma nk drive n cr parking tu je yg gua ada kecut cket..ngeeeee..x ganaz langsung kan..tp siyesli..mmg kecut kalo anak2 penuh dlm keter,gua lak yg drive dgn kesesakan yg luar biasa..hurmmm...

Ehem ehem... blh x lanjutkan hari Pesta Buku smp 2@3hb ke?

Amboiii..sedap ko ye nk request..hehehe..

Ok lah..sampai sini entree kali ni..jom ramai2 serbu Pesta Buku...sangat sukaaaaaaa!!!

3 comments:

Pn Syuhada said...

Terima kasih pd saudari yg sudi mempromosikan Pesta Buku Kelantan utk tahun ini.Pihak kami sangat berterima kasih pd saudari..jgn lpe nanti dtg ke Pesta Buku ini jika berkesempatan..

Anna Mariana said...

Sama2 pn syuhada..mmg nk g..tp suami otstesen ms tu..huhuhu

Anna Mariana said...

Sama2 pn syuhada..mmg nk g..tp suami otstesen ms tu..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...