.:: follow charmyiex ::.

Tuesday, July 31, 2012

Bila sy menyepi dari FB..mereka yang benar2 mengenali saya tentu tahu di mana nak cari saya kan...

Salam..
Kembali bersua di blog setelah merasa amat down dgn beberapa kes berlaku di fb. Bukan salah fb, tp salah mereka yg baru mengenali fb, kemaruk dgn fb dan akhirnya kantoi dlm fb. Sungguh bodoh ku rasa. Jadi baik aku blah sekejap dr fb. Bagi peluang mereka yang sakai nak berFB ni puas2 dulu.

Dan bg mereka yang benar2 mengenali saya, anda tahu di mana nk cari saya bila sy senyap dr FB. Sungguh aku mmg x mampu berpisah dr alam maya ni. Kerna ni la penghubung aku kepada dunia luar memandangkan kekangan life aku sekarang ni.

Jadi biarlah aku terus berblog daripada serabut dgn FB. Tenang dan damai sikit ku rasa. 

Hurmm..tahun ni aku beraya di Kelantan, insyaAllah. Boleh lah pakat2 nak g jenjalan kenal rumah nnt ek. Memandangkan aku xtahu menu apa yg nk dihidangkan, so aku pilih Laksa Sarawak je. So kwn2 di Kelantan, nak merasa Laksa Sarawak di Kelantan, boleh roger sy okeh. Terutamanya rakan2 blog walopun sy tidak mengenali anda secara rapat di dunia blogging. Apa pun, welcome back to me! Really missed my blog. 




1 comments:

Masz Sidek said...

family kmk.. rasa kedua baruk molah laksa... ;p

selamat berpuasa kak... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...