.:: follow charmyiex ::.

Tuesday, April 10, 2012

Novel : Cinta Kontrak




Dua hari mc duk rumah, berjaya jugak habiskan novel ni. Hurmm, novel ni, bagi adik2 aku baca, dorang suka la. Tapi bagi aku sendiri, agak kurang la. Mungkin x kene dgn selera. Aikk! Dah bertukar selera ke makcik charm??

Haah..haah..

Mungkin kalo 5-6tahun lepas charm baca, mungkin novel ni antara faveret. Tapi sekarang nih, entah, mungkin jiwa dah dewasa kut. Ahaks! Dewasa la sangat. Eh! Betol nih, x tipu tauw. Jujur, rupanya selera gua terhadap novel dah berubah. Ni yang baru tau ni. 

Tapi disebabkan buku ni ramai yang canangkan best, kelakar, etc, gua pon baca lah. Tu pon pinjam boss punyer. Seb bek x beli sendiri. Heheh...

Novel nih, charm sarankan kepada adik2 berumur 25thn ke bawah dan remaja2 yg bersekolah. Happy reading~ Kenapa charm kata 25thn ke bawah, sbb bg charm, kalo charm kembali ke umur tu, charm akan rasa seronok dan excited baca citer. Tapi tidak sekarang. Hu hu... Bukan citer x sedap, cuma x kene selera charm. Mungkin selera anda kat luar tu kene dan sesuai agaknyer, kan?

Tapi still novel ni antara top-list kat mane2 web pon, termasuk http://www.penulisan2u.my dan karyaseni.


Selamat membaca uols!




7 comments:

isin0108 said...

sbb kita dh kawen kan...hikhihkhik felling lain

Masz Sidek said...

kmk ada buku tok... sbb kmk belum kawin so jiwa mek gik mudak hehehe sbb ya kmk layan novel tok... walaupun kmk dah 26 thn... ;p

charmyiex said...

betol sin..feeling lain kot..hehe...

xpa masz..nang novel tok tgh top..ehehe..ya mek baca juak..

Cik Adieb said...

Best novel ni,sy baca di P2U :D

Yana Libra said...

tengoklah, penulis dia pun masih budak-budak lagi..hehe~~

saya baca pun mcm ade kurang sikit la..tp saya 25 tahun bulan 10 ni. Kiranya saya masih 24 tahun..huhu~~ :p

ct jue said...

kontrak cinta memang supep la...10 kali bace tak boring....
hahahaha.10 bintang !

charmyiex said...

@Yana Libra

hehe..xpe2..perjalanan masih jauh lg..biasa mmg normal la bg yg masih remaja...indahnya percintaan..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...