.:: follow charmyiex ::.

Thursday, April 12, 2012

Mari kita bekpes 10.45am


Untuk makluman, nasi + sup + ayam goreng kunyit spt gambar di atas telah tinggal separuh . Sekarang telah berlalu 1 jam gua bekpes. Sambil wat keje + blogW + fb + dll. Hehe..

Perut ni cepat kenyang. Bila dah kenyang tu, kompem gua akan mkn slow2 pelan2. Dahling tau sgt dah perangai bini dia neh. Kalo mknn tu x sedap atau pun gua dah kenyang, gua akan suap pelan pelan, very slowly sambil mata terkebil2 tgk mknn tu. Hihu..nak tgglkan atau buang, siyes, gua kesian kt makanan dan sangat x sukakan pembaziran. Jadi telan jugak pelan pelan.

Jom sambung makan..hehe




2 comments:

Masz Sidek said...

nyaman jak rupanya...

kmk pun macam ya juak... mun dah kenyang slow jak makan... heheheh ;p

HaSue said...

Dasyat eh kitak sambil makan sambil blogwalking..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...