.:: follow charmyiex ::.

Tuesday, March 13, 2012

Segmen : Aku Ada Blog

Salam selamat pagi!

Meh join segmen lagi.

Anjuran cik Ross utk berkenalan dan beramas eh beramah mesre dgn blogger baru dan lama.






 Dalam segmen ni, kene jawab mende2 seperti di bawah yer.


a. Nama samaran korang sebagai blogger.
charm phoenix @ charmyiex
b. Nama blog korang.
charmphoenix...rise from d ashes

c. Url blog korang.
charmphoenix.blogspot.com

d. Usia blog korang.
dari 2006 - tapi start ektip balik thn 2009..so kalo kira usia kira 6thn dah wujudnya blog ni




So apa lagi, jom join reramai! Sila klik banner kat atas yer~






15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..lama dah sis berblog ea..hebat toi..

Haruno Hana 하나 said...

Hana follow sini :D

Eyqa Hasnan said...

wow ! dah lama berblogging rupanya ^^

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

charmyiex said...

@nuyui a.k.a miss YUI

lama terperuk terbiar je Yui oi...la ni baru nk ektip

charmyiex said...

@Haruno Hana 하나


tq haruno hana

charmyiex said...

@Eyqa Hasnan


lama..tp bersawang blog ni trbiar

Cik Mira said...

salam...

:)..
salam ukhwah dari segmen yg sama :)

Cik Aya said...

balas knjungan ya..nice blog..follow kamu ya :p

Aiskrim Cokolat said...

wah , lamanye blog ni !! :D
selamat berkenalan :)

Cik RoSs said...

thanx join.happy blogging!

Pka Rahim said...

hi! pka dari segmen yg sama.
jemput singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

Patrick Star said...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

--> Blog Rilek-Rilek <--

LeeyaFiy said...

Hai hai! Waa..dah lama ea akak berblogging. Salam kenal :)

cik comey said...

comelnyer blog ni...like the color..happy blogging..

P#eoniX said...

wow...blogger otai....name yang unic.....datg dari segmen yang same...salam kenal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...