.:: follow charmyiex ::.

Tuesday, March 06, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU




Okeyh, ni pestime charm dpt join bro Ben nyer segmen.

Nak join, sila klik banner di atas yer.

Sebelum nih, memang asyik terlepas je. 

Terlepas pulak, baru beberapa jam lepas ditutup. Mencik!

Okeh, kenapa blog charm perlu dritik?

Sebab nyer, blog charm sangat simple. Bila tgk blog2 lain, wahhh..cantik dan bergaya.

Cuma charm x berapa sure, apa yg patut ditambah atau diubahsuai lagi.

Mohon cadangan dan pendapat utk mempekemaskan lagi design blog.

Dan juga mungkin cara penulisan, jika ada apa2 yg x baper menarik gaya nyer, cara nyer, sila la kritik secara membina yer.

Terima kasih~






15 comments:

liyana shana said...

salam kenal . saia dr segmen abg ben ~

ur blog overall dh okay . comel . dengan tulisan yg mudah di fahami para pengunjung . nice ! saia suka belog awak .

jum balas balik .

http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html :)

charmyiex said...

@liyana shana

tq liyana..jap kite dtg ziarah n follow awak...

Silent Thinker said...

hi awak...
tq ats komen tu..
blog awk cntik..kemas je..suka!

happy blogging..=)

ikhlas dr Silent Thinker
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Anis said...

nice blog :)
follow pun sudah.
jom komen cik anis pulak..
jangan lupa follow ya
;)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

blog cantik dan smart..keep on blogging yaaa..weee

jemput singgah.:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

blog ni menarik, senang baca hehe


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

eqa sulaika said...

hyep

blog anda pd sye kemas tpi nuffnags andasngat dekat dngn title itu.mungkin anda boleh ltk di ats header

Cik Kay Jue said...

blog ok kemas.. urm.. macam mana nak buat kotak pink comey kat komen ni.. cantik la.. :)


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni cantik lah..:D

miSs tyNa said...

kemas da blog ni ;)
datang komen blog sy .

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas tau :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. pinky.. hehe.. thanks singgah kat blog saya.. hehe.. ok saya da follow awak.. >_<

Cik Ayu said...

luas..puas mata memandang
kemas n menarik

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...