.:: follow charmyiex ::.

Friday, August 28, 2009

so long..huhu~~

lama betol aku x wat blog neh..smp aku langsung x reti dah cane nak wat blog..huhuh...
rasa nyer lama dah aku create blog neh..aku try retrieve balik td..dapat la jugak dgn aku nyer address tu..mahal tu nk wat address niknem aku yg berkurun aku dah pakai..tu la niknem aku kat dunia cyber neh..
erm..erm..apa aku nak tulis ek?? buntu lak jap..oohh..selamat berpuasa pd semua umat Islam..pada dak2 sekolah aku dulu..sekolah rendah ke sekolah menengah...pada dak2 unitar kuching dulu..pada geng2 jiwang.la dan hooha~corner dan pd kakitgn opis aku...x lupa pd family aku..huhu..thn ni thn ke2 puasa kat putrajaya..sama je puasa nyer..cuma wendu ngan rose & azni..dak2 umah dulu..
rose pulak dah kawen ngn krull..dak chat jiwang gak..tu la jodoh namanyer..aku lg la x sangke.. 1-2 thn camtu chat dgn krull neh..kt jiwang.la rrr...dr zaman aku berchenta kat unitar dulu..smp zaman aku putus chenta...smp grade n posting kat sini..aku duk 1 umah ngan rose..dia la kwn pertama aku kt sini..smp skg aku duk sini lg..dah 1 umah tu..abg rose bg pinjam pc..kitaorg pun psg stimix..aku kenalkan rose ngan room jiwang..ne tau melekat lak..dah akhirnya melekat ngan krull tuh..hihihihi~~ sunggoh aku x sangke..
tp yg lg aku x sangke..aku xleh nk g kenduri kawen dorg 18july (ganu) & 25july (shah alam)..sbb 18july aku ada hal...25 july lak aku kat utan endau-rompin tuh..huhuhu..sebut endau rompin je aku tingat balik semua pengalaman yg menguji jiwa aku neh...citer endau-rompin aku citer bab lain lak yer..
berbalik pd rose n krull...skg dah selamat kawen...besok nak berbukak kat umah rose n krull neh..baru td plan nk masak per..kat umah aku ada ikan terubok masin..mak bg masa aku balik kpg mggu lepas..balik semata2 nk bukak poser 1 family..huhuhu...hahh..melencong lak aku neh..menu utk besok..ayam msk merah..ikan terubok masin kukus...tomyam..sayur...huhuhu..tp menu utk aku sahur besok lak?? haaaaa..nasi putih n telo masin..cukop rrr..tu dah wat aku selera dah pagi2 buta...
ok la..tu je la sket nk tulis kat blog neh..bg otak aku beegeliga sket baru aku mula tulis blog balik rr..IQ dah drop sket..berkarat sbb lama x pkai...ni baru gerak cket..tu pon sbb baca pakej ransangan ekonomi ke2 thn neh..huhuhu...slmt mlm..adios..wslm..

1 comments:

rose_ayumi said...

hehe... malu plak ai.. euwww euwww... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...